Energetisch werk

Bij een energetische behandeling kijk ik waar het probleem zich bevindt en vervolgens verhelp ik deze blokkade. Je hoeft in principe niets te doen het komt vanzelf in orde.

Ik kijk vanuit holistische zienswijze daarbij in welke van de auralagen, fysiek-emotioneel-ziel-mentaal, de blokkade zich bevindt en ga er vervolgens mee aan het werk. Het fijnstoffelijke van de auralagen bekijk ik ook, daardoor wordt duidelijk wat er is. Daarnaast "lees" ik tijdens elk consult of er entiteiten aanwezig zijn. Bijvoorbeeld gidsen, engelen, of iemand die is overleden. Het kan ook zijn dat je nog resten hebt vanuit vorige levens of dat je huis een energetische reiniging nodig heeft. Dit hoort allemaal bij het energetisch werk dat ik verricht .

Ik richt mij als medium op je eigen energie en gebruik de woorden die jij gebruikt en bij jou passen. Het consult vindt plaats in je eigen woorden.

Een healing zet je terug in je eigen kracht omdat het negatieve energie weghaalt. Ik herstel de auralaag of auralagen waar er problemen zijn.  Fysieke pijn, drukte, stress, onrust of vermoeidheid kan je leven behoorlijk nadelig beïnvloeden.

Een healing geeft je rust en pijn en andere (lichamelijke) klachten gaan afnemen. Het kan zijn dat je klachten geheel verdwijnen. 

 

Wil je liever deze sessie online?  Dat kan ook.  Net zo effectief.

- Bezoek altijd een arts bij klachten - 

 

Reinigen van huizen

In huizen en ruimtes kan er negatieve energie hangen. Dit heeft invloed op hoe je je voelt. Sommige mensen zijn hier heel gevoelig voor. Als je binnenkomt kun je als het ware een zwaar gevoel krijgen en benauwd worden. Je reageert hierop. Dit komt omdat er energieresten van anderen blijven hangen. Dit kan bijvoorbeeld komen door verdriet, boosheid of dat er entiteiten aanwezig zijn.

Deze resten van energieën of entiteiten die mogelijk aanwezig zijn haal ik voor je weg zodat je weer een fijn gevoel hebt in het huis of ruimte waar jij in verblijft.