Wie ben ik?

 

Graag wil ik me aan je voorstellen.

 

Ik ben Marianne Verboom. Door mijn helder weten en het pad wat hieruit is ontstaan ben ik  ruim 30 jaar geleden een praktijk begonnen voor iedereen die heeft te kampen met blokkades op diverse gebieden, lichamelijk, mentaal of emotioneel.

Het is een leven lang leren. Ik heb om leren gaan met mijn hooggevoeligheid.

 

Van origine ben ik verpleegkundige, met kinderen en jongeren gewerkt met gedragsproblemen en heb volwassenen begeleid in diverse werkvelden.

Vervolgens verschillende management functies bekleed en later als energetisch therapeut aan de slag gegaan. Hierdoor heb ik verschillende ervaringen opgedaan en is mijn bewustzijn meer ontwikkeld.

 

Door mijn kind met ernstige groeipijn kwam ik er spontaan achter dat zodra ik mijn hand op de plek legde, de pijn werd verlicht. Ik voelde haar pijn - nam het als vanzelf over - om het vervolgens weg te halen. Dit doe ik al van jongs af aan; door middel van energie lost de blokkade op. Door de ervaring van de groeipijnen bij mijn kind leerde ik dat deze methode ook bij andere mensen werkt. Het resulteerde in een start om bewust te werken met licht en energie.